Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Νέα εμβολιακά προγράμματα

Στο Κτηνιατρικό Κέντρο Ιλισίων αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες που παρέχουμε, παρακολουθώντας τις σύγχρονες εξελίξεις στην κτηνιατρική επιστήμη είτε αφορούν πολύπλοκες διαγνωστικές και θεραπευτικές μεθόδους είτε κτηνιατρικές πράξεις ρουτίνας. Στα πλαίσια αυτής της αρχής αναπροσαρμόζουμε τα εμβολιακά μας προγράμματα σύμφωνα με τα νέα δεδομένα στην τεχνολογία των εμβολίων.

Εμβόλιο: Κτηνιατρικό Κέντρο Ιλισίων
Τα σύγχρονα εμβόλια έχουν βελτιωθεί σημαντικά ως προς την ανοσία που παρέχουν. Επιπλέον, συνεχώς κυκλοφορούν νέα εμβόλια.

Η επανάληψη των ίδιων εμβολιασμών κάθε χρόνο καθίσταται πια μια υπεραπλουστευμένη προσέγγιση της προληπτικής κτηνιατρικής, ενώ η ένταξη στο εμβολιακό πρόγραμμα των ζώων συντροφίας όλων των διαθέσιμων εμβολίων, είναι λανθασμένη τακτική.
Εμβολιασμός σκύλου: Κτηνιατρικό Κέντρο Ιλισίων


Στο Κτηνιατρικό Κέντρο Ιλισίων καταρτίζονται εμβολιακά προγράμματα προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ζώου, αναλόγως των συνθηκών διαβίωσης και της φυσικής του κατάστασης, χωρίς περιττούς εμβολιασμούς, σύμφωνα με τα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα.

1 σχόλιο:

  1. Λόγω των πολλών ερωτήσεων για το νέο εμβόλιο κατά της λεϊσμανίωσης που δέχομαι, σας παραθέτω ό,τι είναι γνωστό σχετικά έως αυτή τη στιγμή:

    Θα εμβολιάζονται σκύλοι ηλικίας άνω των 6 μηνών, αρνητικοί στη λείσμανίωση (δηλ. θα πρέπει να έχει προηγηθεί εξέταση αίματος)

    Η ανοσία που θα παρέχει το εμβόλιο θα διαρκεί για 1 χρόνο (δηλ. ο εμβολιασμός θα επαναλαμβάνεται ετησίως)

    Η ανοσία θα αρχίζει 4 εβδομάδες μετά την αρχική σειρά εμβολιασμών.

    Το εμβόλιο αυτό αναμένεται στην Ελλάδα στις αρχές του 2012.

    ΑπάντησηΔιαγραφή